Pipistrel je imel čast lansko leto v maju postati predstavnik Slovenije v mednarodni akciji »I feel Slovenia. Green. Creative. Smart” za promocijo slovenskega gospodarstva. Na podlagi svojih inovativnih, trajnostnih in okolju prijaznih projektov je bil Pipistrel izbran kot eno izmed ambasadorskih podjetij ter povabljen k sodelovanju v video promocijski kampanji.

V okviru projekta je bilo posnetih 21 videov, po en za vsakega ambasadorja slovenskega gospodarstva, in trije krovni videi, v katerih nastopajo vsi. Individualni video o Pipistrelu je čudovit in naše podjetje predstavlja v najboljši luči, zato vas vse vabimo k ogledu. Agenciji Spirit Slovenija se zahvaljujemo za izbor Pipistrela med ambasadorje Slovenije.

Video si lahko ogledate tukaj:
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=VxP2D7tP_CE),
Facebook (https://www.facebook.com/spiritslovenija/posts/1782448211955140
LindkedIn (https://www.linkedin.com/posts/spiritslovenia_aircraft-business-economy-activity

Oglaševalska kampanja se izvaja tudi širše, v sodelovanju z medijsko hišo CNN International. Vsebina bo objavljena na spletni strani CNN.com, na njihovih družbenih medijih, televizijskih kanalih in na povezanem digitalnem televizijskem kanalu v Združenih državah. S tako opaznim in relevantnim medijem, kot je CNN International, bodo nove vsebine lahko kar najbolj učinkovito osvetlile slovensko znanje, poslovne dosežke in zgodbe o uspehu. Tako bo kampanja spodbudila potencialne poslovne partnerje in investitorje k odkrivanju Slovenije kot gospodarskega cilja.

Ponosni in hvaležni smo, da je Pipistrel lahko del tega.

Več informacij na spletnih straneh www.spiritslovenia.si  in  www.sloveniabusiness.eu.